Svenska
Blog

Premiären av Black Panther närmar sig...

Marvels första film för i år närmar sig. I april är det dags att (förhoppningsvis) avnjuta Avengers: Infinity War för att sedan ta del av Ant-Man and the Wasp i juli. Nu i februari är det hur som helst T'Challas stund att skina i sin egna film. Hans medverkan i Captain America: Civil War var en av de delar som jag gillade bäst och har således sett fram emot att se mer av hjälten. Jag är dock inte så längtansfull som jag hade velat vara.

Ryan Coogler är verkligen en suverän regissör som berört mig med både Fruitvale Station och Creed. Därmed är det inte så konstigt att jag ser fram emot hans tolkning av denna ganska okända karaktär och vad denna regissör kan tillföra som vi inte sett förut. Jag måste dock säga att av de trailers som har släppts har ingen övertygad mig särskilt. Det hela känns bara fruktansvärt ointressant och det känns som man bara vill visa upp Wakanda vilket några minuter lär räcka till. Det är naturligtvis bara trailers och filmen kan vara helt annorlunda. Detta är bara mina intryck från dem.

Filmens rollbesättning är jag i vilket fall som helst riktigt nyfiken på. Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Martin Freeman, Daniel Kaluuya och Andy Serkis är ett par av de som jag ser fram emot att se mer av. Däremot är jag hopplöst trött på Forest Whitaker och hans ständigt viskande (hemsk i Rogue One). Chadwick Boseman som Black Panther har jag ingenting emot men jag tycker inte han får till en särskilt trovärdig accent. När han i trailern säger ''I never freeze'' vill jag omedelbart ta fram skämskudden.

Som det Marvel-fan jag är kan jag oavsett inte motstå att se fram emot filmen, och jag hoppas att jag blir överraskad av den!

Premiären av Black Panther närmar sig...

HQ