Svenska
Blog
Invites till lockerZ, PASSA PÅ!!

Invites till lockerZ, PASSA PÅ!!

Skrivet av Hydra den 22 oktober 2009 kl 21:32

Hej kära vänner!
Nu är det såhär att jag råkar ha några invites över till lockerZ. lockerZ är en hemsida där man får massor av prylar genom att bara logga in!! Min kompis kompis fick en ny TV, xbox 360, brandbil, flaggstång och en årsförbrukning av nudlar helt GRATIS! Efter bara några inloggningar!

Det här kanske låter för bra för att vara sant, MEN, det är HELT LEGIT! Det står nämligen KLART och TYDLIGT på deras hemsida att det är så!! :D

Det här är en otroligt exklusiv hemsida, man kan enbart joina om man har blivit inbjuden personligen av en annan medlem, och dessa medlemmar som har inbjudningar är INTE många alls!

Jag har dock fått ett par invites, tro det eller ej, och generös som jag är så har jag bestämt mig för att dela med mig. Om du vill ta del av detta OTROLIGA erbjudande så är allt du behöver göra att posta din mail i bloggen. Jag kan tyvärr inte bjuda in alla då det här är väldigt exklusivt, så jag rekommenderar er alla att posta era adresser så snabbt som möjligt och börja få era gratis prylar redan idag!

Jag gör det här för er skull, hoppas att det uppskattas!

Här nedanför kommer förresten nu en enkel matematisk funktion för att demonstrera hur mycket mer ni kommer att njuta av livet som lockerZ-medlemmar. X representerar antalet sekunder ni varit medlemmar på lockerZ, medan Y representerar hur många gånger lyckligare ni nu är jämfört med innan! WOOW! Ser ni skillnaden?! :-o

HQ