Svenska
Blog

Riktigt förväntansfull på The Meg

Hade egentligen tänkt skriva om mina förväntningar och farhågor inför den kommande monsterhaj-filmen The Meg, som är baserad på en riktigt underhållande bokserie, lagom innan den första trailern släpptes. Detta får jag dock helt enkelt strunta i, eftersom trailern äntligen är här efter månader av väntan, och jag är stormförtjust i den.

De farhågor som jag hade var främst att den skulle ge samma känsla som Jurassic World: Fallen Kingdoms första trailer, något som mer eller mindre blåstes bort i och med denna trailer. Jag fullkomligt älskar att både trailern och postern nedan är helt medvetna om vad det är för slags film och bara kör på. Det handlar alltså om upptäckten att vithajens utdöda och gigantiska släkting Megalodon fortfarande lever kvar i havens djup, varpå en av dessa monsterhajar släpps lös i den vida världen och... ja, resten går ju att föreställa sig.

Som nämnt är filmen baserad på en underhållande bok vid namn Meg (som jag kan rekommendera) som är en skojfrisk kombination mellan Hajen och Jurassic Park, vilket filmen onekligen ser ut att ta vara på. Jag är riktigt förväntansfull på The Meg, både som ett fan av böckerna och som ett fan av hajfilmer rent generellt, som jag tror kommer bli rejält underhållande av trailern att döma.

Riktigt förväntansfull på The Meg

HQ