Svenska
Blog

Spelmusikfredag (154)

Då var det fredag igen, och för första gången på ett par veckor kan jag äntligen ta en ordentlig helg. En del plugg lär jag nog behöva göra, men det är åtminstone inte i samma mängd som det varit under de senaste veckorna. Vilket känns jäkligt skönt, så därför kommer jag passa på att njuta extra mycket av denna helg.

Därför känns det rätt passande med en mer avslappnande spellåt, som denna vecka utgörs av "Wind Guide You" från Jeremy Soules mästerliga soundtrack till Skyrim. Till skillnad från några av låtarna som jag haft med under den senaste tiden är denna långtifrån kort, faktum är att denna låt har en speltid på strax över 9 minuter. Det låter såklart mycket, men ärligt talat går tiden fort när en lyssnar på denna alldeles ljuvliga låt.

Precis som många andra låtar ur Skyrims men även Elder Scrolls-seriens soundtrack så har denna låt en stark atmosfär som direkt super in inlevelsen till den absolut högsta nivå som en kan tänka sig. Låten är inte bara fenomenalt vacker, inlevelsefull och avslappande, utan den är även oerhört pampig av sig. Som en trevlig bonus är det även en remake av en låt ur Oblivions soundtrack.

Wind Guide You (Jeremy Soule)

Spelmusikfredag-spellista

Spelmusikfredag (154)

HQ