Svenska
Blog

Spelmusikfredag (179)

Då var det äntligen fredag och därmed helg igen, även om det för min del mest lär pluggas under helgen. Har varit dålig med aktiviteten på senaste tiden, men inom kort borde jag börja bli mer aktiv igen. Men nu är det dags för lite spelmusik!

Med risk att mala på om samma spelmusik om och om igen, men det är återigen dags för lite Jeremy Soule, specifikt hans musik från Oblivion. Anledningen är nämligen att gårdagen var spelets 13 årsjubileum, och eftersom det också är ett av de fem spel som jag hade med i min lista över mina 5 favoritspel känns det ändå passande att lyfta dess musik igen.

Att jag anser Jeremy Soule gör oerhört fantastisk och atmosfäriska soundtracks borde inte vara någon nyhet vid det här laget, och "Glory of Cyrodiil" är naturligtvis ingen undantag. För precis som resten av soundtracket är det fruktansvärt vackert att lyssna på, och inlevelsen är som väntat fantastisk. Med tanke på titeln känns även låten som en direkt hyllning till Cyrodiil i sin helhet, vilket jag tycker låten lyckas få fram. För Cyrodiil är fortfarande en av de mest inlevelsefulla och fantastiska spelvärldar som jag utforskat.

Glory of Cyrodiil (Jeremy Soule)

Spelmusikfredag-spellista

Spelmusikfredag (179)

HQ