Svenska
GTA IV ett ändlöst mästerverk

GTA IV ett ändlöst mästerverk

Skrivet av Jakob13H den 13 december 2008 kl 23:26

Vart väldigt sugen på att spela om Rockstars mästerverk GTA IV för att se om det är lika kul som jag komm ihåg det. Nu efter har kommit nästan halvägs in i spelet så tycker jag att spelet är annu bättre än när jag spelade det första gången. Då var jag helt inne på storyn medans jag nu mest bara chillar runt i Liberty City.

Ett av spelets största plus är just staden. Den är så levande. Det känns värkliken som en digitalt New York. Människor pratar om dagen, polisen arresterar folk för nått småbrott. Jag kan fara runt i min nystulna dodge wiper och bara njuta av den fantastiska staden.

Det finns så mycket att se, så mycket att göra det finns till och med massor att höra tex radio, folks samtal mm. Spelet är proppat med detaljer.
Det finns nog knappt nån som gjort, sett och hört allt som finns i Liberty City.

När det kommer till Grafik så impornerar GTA IV något enormt. Jag var väldigt skeptisk till grafiken innan spelet släpptes. Men nu är jag helt salig. Grafiken är nått av de bästa jag någonsin sett. Ljussätningarna, texturerna, animationerna allt är helt klockrent. Vissa personer (mest) ser faktiskt ganska stenåldriga ut som till exempel Nikos flickvän Michelle.

Då kommer vi till den nya bilfysiken som har ändrats ganska rejält från dom förra spelen. Där räckte de med att styra och gasa.
Det tar ett tag att bemästra den nya fysiken men när man väl gort det så är den helt fenomenal.

Gta IV är helt klart det bästa spelet i serien och en av dom bästa spelen jag någonsin spelat.

HQ