Svenska

Detta ständiga klagande

Skrivet av Jakob13H den 15 december 2008 kl 18:09

Gamereactor skrev ju nyligen en text om årets bästa spel och när dom gav Gears of war 2 en 4:e plats och NHL 09 en 2:a plats blev det ett jä*la liv. "Hur kan ni tycka ett hokey spel är bättre än Gears of war 2?", "Att ett hockey spel skulle va bättre än gears 2 måste va ett skämt. iofs borde de inte gå att jämnföras eftersom de är två helt olika spel.. men KOM IGEN?!" var några av kommentarerna.

Jag tycker det är fördjävligt att gamereactor skribenterna inte kan yttra sina åsikter utan att några ska hålla på att klaga. I ett brev sa Petter att han inte var så förtjust i serien Seinfeld. Då var det nån som hade skrivit "Hur kan du inte gilla Seinfeld. Jag tyckte du hade bra smak förr men nu ska jag då aldrig mer lyssna på dig". Det skrev han efter att Petter inte riktigt tyckte som han.

Jag vart väldigt iriterad när jag kolade igenom deras listor och dom flesta kommentarerna var det nån som klagade. "Den här listan stinker" var en avkommentarerna som gjorde mig riktigt jäv*a förbannad. Låt Gr skribenterna ha sina egna åsikter!!

Jag ber er eller jag ber inte utan jag säger åt er: SLUTA KLAGA!!!!!!.

HQ