Svenska
Blog

Tjenare folket!

Skrivet av Jollen den 21 december 2018 kl 20:24

Hallå i stugan och välkomna till THE BLOG! Nu när Adrian presenterat sig ville även jag passa på att hälsa på er alla utan att bli för långrandig. Mitt namn är ju då Johan, men ni kan även kalla mig Jollen vilket är mitt alias Online. Jag är student på Stockholms universitet där jag pluggar företagsekonomi. Om du söker något att studera kan jag varmt rekommendera företagsekonomi, riktigt intressant är det! Det känns väl redan rätt givet att jag, precis som er alla, är extremt förtjust i spel. Halo serien ligger mig allra varmast om hjärtat men jag gillar föstapersonsskjutare överlag, plattformsspel och rollspel. Utöver gaming så ha jag ett stort intresse för sport, framförallt fotboll och tittar på Manchester United varje vecka. Jag älskar även musik och har länge tagit gitarr- samt pianolektioner och dessutom tagit mig tiden att studera musikproduktion. Inte för att jag är något vidare duktig men jag kan aldrig få nog av musik!

Till mångas förtvivlan har jag en väldigt unik, eller snarare generisk, smak. Jag fullkomligt ÄLSKAR klyschiga och smörig produktioner. Popkultur är life och här hemma dansar jag loss till k-pop och gråter när jag tittar på The Devil Wears Prada. Eller nja, kanske inte riktigt men jag kan verkligen uppskatta det simpla i alla underhållningsformer.

I alla fall, jag hoppas ni kommer tillbaka och läser min blogg då och då. Jag ska försöka diskutera film och musik, speciellt de från fjärran öster som vi här i Sverige inte hör så mycket om. Jag diggar även brädspel så emellanåt ska jag försöka recensera dessa. Om ni har förslag på brädspel, filmer och musik får ni gärna kommentera dem nedan eftersom jag vill gärna höra vad folk gillar och ta till mig av era smaker samt diskutera dem i framtiden! Eller kommentera om vad som helst för sjuttsingen, alltid roligare med diskussioner än att endast höra mig babbla. Hoppas vi ses snart igen och att mina texter kan vara till er behållning. Tillsvidare får ni njuta av mitt vackra nylle.

Tjenare folket!

Peace!

HQ