Svenska
Blog
Super Smash Bors. Ultimates 6 nästa kämpar - en önskelista

Super Smash Bors. Ultimates 6 nästa kämpar - en önskelista

Skrivet av Jollen den 17 januari 2020 kl 12:59

Jag älskar Super Smash Bros. Ultimate. Jag roas sannerligen av det intensiva följe serie byggt upp, speciellt denna Ultimate-hysteri. Dessa dedikerade 30 minuters klippen är trevliga och jag älskar de ambitiösa avtäckningarna. Som bekant avslöjade Sakurai igår den sista slagskämpen i DLC-paketet. Visserligen var Byleth något av en besvikelse gentemot tidigare karaktärer som introducerades, men jag grämer mig ej. För han passade även på att meddela att sex nya är på ingång. Sakurais kärlek för spelet samt passion för videospel inspirerar mig och jag ser spänt fram emot vilka sex karaktärer som han avtäcker härnäst. Därför pysslade jag ihop en önskelista. Jag lovar att jag verkliga försökt att hålla mina drömmar i styr och hålla denna lista så verklighetsbaserad som möjligt (nåja, lite har jag väl drömt ändå).

Geralt of Rivia
"Toss a Coin to your Witch, O Valley of Plenty." Jag hade åtminstone slängt mina pengar på Nintendo om de utannonserade Geralt of Rivia. Nu när The Witcher är överallt kanske också Sakurai är sugen på att introducera denna bestbekämpande ikon ihop med dess oslagbara soundtrack.

Paper Mario
En spelserie som blivit misshandlad sedan Game Cube-eran är Paper Mario. Det är dags för Nintendo att återuppliva denna charmiga filur med ett nytt sprakande äventyr. För att kickstarta Paper Marios renässans vore en insats i Smash inte så dumt.... Inte dumt alls faktiskt!

Rayman
Jag älskade verkligen Rayman som liten pöjk. Visserligen syns han i allt mindre utsträckning nuförtiden, men om det finns en karaktär som är gjord för Super Smash Bros. är det väl ändå Rayman?

Steve (Minecraft)
For the memes.... Behöver jag förklara något mer?

Akira (Astral Chain)
Bättre action än Astral Chain är svårt att hitta. Att därför inte introducera hjältarna från The Ark till tidernas actionkavalkad vore en bortkastad möjlighet. Med snortighta och unika fightingkombinationer skulle tvillingarna vara ett originellt samt fräscht tillskott för Smash Bros. Ultimate.

Master Chief
Världens coolaste actionhjälte hör hemma i tidernas största gamingfest. Så är det bara. Master Cheif från Halo 3 med bubble shield som sköld, plasmagranater som specialattack, och självklart kallas en Scorpion in när Final Smash vankas, vore perfekt för att höja intresset för Halo i öst och det ultimata tillskottet för Super Smash Bros. Ultimate.

Vem ser du helst i Super Smash Bros. Ultimate?

HQ