Svenska
Blog
Min kropp och själ är redo för Halo Infinite

Min kropp och själ är redo för Halo Infinite

Skrivet av Jollen den 22 juli 2020 kl 22:37

Väntan för nästa Halo har aldrig varit så här lång och förhoppningsvis har 343 Industries utnyttjat tiden väl för att kickstarta en ny generation med tidernas bästa actionhjälte och ge Master Chief, såväl som oss fans, det äventyr serien förtjänar. Väntan har varit olidligt lång och det ska bli oerhört skoj att äntligen få se vad för feedback de tagit till sig och även vilka ny idéer de kokat ihop under dessa 5 år. Kommer Spartan abilities fortfarande att vara en central del av av spelmekaniken? Hur pass fritt kommer vi kunna vandra bland ringens miljöer? Kommer det att finnas mikrotransaktioner?

Ryktet om att Master Chief bär en änterhake skrämde mig först, men nu säger ryktet att det endast kommer att vara ett tillbehör likt de som fanns till Halo 3, vilket tilltalar mig betydligt mer. Desto mer jag tänker på det, desto mer gillar jag det faktiskt. Faktum är att jag gillar nästintill alla rykten jag hört samt allt som visats upp hittills. Och så idag kom pricken över i:et för att säkerställa mitt hype inför imorgon. Den bekräftade omslagsbilden för Halo Infinite är full av vördnad för seriens arv och en välkommen flört till fansen som länge upplevde att utvecklarna gjort motsatsen. 343 Industries och Microsofts ambitiösa satsning känns hetare än någonsin, vilket sig bör då detta är John-117s största och viktigaste comeback, inte bara för Halo utan även för Xbox.

Jag ryser av förhoppningar som legat och jäst inom mig ända sedan vi fick det lilla smakprovet på E3 förra året, likt en liten snorvalp som smakat socker för första gången har jag längtat efter mer. Jag tror nämligen att Halo Infinite har potential att bli generationens bästa spel om de rättar till sina misstag från Halo 5. Släpp inte ett halvfärdigt spel, inkludera splitscreen, se till att det blir en episk resa med Master Chief, och var inget live service-spel. Ett av dessa har redan bekräftats, två ser även ut att infrias, det sista hänger i luften. Sedan återstår det att se om Halo Infinites övriga delar klarar att leva upp till seriens arv och därför kan imorgon inte komma snabbt nog. Min kropp och själ är redo för att se vad fem långa utvecklingsår bäddat för i slutändan. LET THE SHOW BEGIN!!!

Torsdag klockan 18:00 svensk tid drar festen igång. Missa det ej!

HQ