Svenska
Blog

Coop jävlas med Ica

Skrivet av Jonas den 25 januari 2020 kl 00:23

Det är ju en storm i ett vattenglas av rang och handlar om Icas så kallade 25-kronor som man får efter att man handlat för 2500 kronor. Detta bestämde man sig nu för att ändra dra ner gränsen till 2000 kronor - men passade samtidigt på att göra så att det stäms av månadsvis och sedan nollställs det.

Handlar du får 1999 kronor en månad så får du ingen check, vilket gör att det för exempelvis ensamstående, studenter och liknande lär bli tufft att få några fler Ica-checkar. Likaså får den som handlar för 3999 bara en check den månad och resten av poängen (en krona är en poäng) vaskade.

Föga otippat har Ica försökt marknadsföra denna uppenbara försämring som en förbättring och kallar de lurade kunderna för "stammisar", men både Facebook och Twitter är fullkomligt nedlusat av förbannade kunder som tycker det känns småaktigt och girigt av Ica att hitta på ett system som gör att folk inte får någon bonus för sina inköp. En skitsak (det handlar som sagt om checkar på 25 kronor), men å andra sidan desto orimligare av Ica att försöka sabotera för kunderna för att spara så lite pengar.

Men alla sörjer inte detta. Likt ett bra konsolkrig, passar nu Coop på att strö lite salt i Icas sår, och postade nyss nedanstående bild på Facebook, och lite kul är det allt att se dem kaxa till sig på ett sätt som för tankarna till när Sega beklagade Sonys leveransproblem av Playstation 2 eller när Sony med udden mot Microsoft förklarade hur man kan låna ut spel med Playstation 4.

Coop jävlas med Ica

Coop passar på att gotta sig åt Icas försök lura av kunderna deras intjänade poäng.

HQ