Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Blog

Låt AI skapa dina bilder

Skrivet av Jonas den 26 maj 2023 kl 03:42

Betydligt smartare personer än mig har redan tyckt till om AI och vad det eventuellt kan leda till, både bra och dåliga saker (även om folk gillar att frossa i det negativa). Tekniken är vanvettigt imponerande och för min egen del söker jag allt oftare med Bing för att kunna använda mig att AI-sökningar, och det är en sökmotor jag tidigare endast använt för att söka efter Google för vidare sökningar. Det är helt enkelt lättare att bara kunna be en AI om en trerätters vegetarisk meny utan nötter om jag har en gäst som vill ha just det, istället för att behöva googla fram allt.

Men det jag nog tycker är nästan mest fascinerande är bildskapandet. Att bara kunna be AI rita något åt mig, och faktiskt få ett resultat, där eventuella brister främst beror på att jag varit otydlig. När den här tekniken blir bättre och snabbare finns det verkligen ingen gräns för vad man kan tänka sig att man kan be om.

Här finns tre exempel där jag bett Bing Image Creator utföra dessa uppdrag:

"Skapa en bild av Fladdermusmannen när han mitt i vintern äter en lång varmkorv med massor av senap och håller en flaska grillsås i ena handen."

"Kan jag få en bild av Sonic the Hedgehog när han åker skjuter maskingevär och flyger raketskor, fast som ritat av en åttaåring?"

"Kan du skapa en robot byggd av TV-spelshandkontroller i popart-stil?"

Låt AI skapa dina bilder

Dela gärna med dig av egna AI-bilder i kommentarsfältet och berätta vad du bad om att få ritat.

HQ