Svenska
Blog

Spelar Tales from the Borderlands

Skrivet av Jonas den 29 november 2014 kl 02:59

Började under fredagskvällen äntligen avnjuta Tales from the Borderlands, första episoden, som släpptes tidigare i veckan. Borderlands-fantast som jag är (del två är fortfarande mitt mest spelade spel sedan Halo: Reach) skaffade jag Season Pass direkt, vilket inte kändes som något större risktagande så jag har fullt förtroende för Telltale Games.

Och det visade sig snabbt vara ett korrekt beslut. Jag ska köra igenom ett varv till och se hur mina val påverkar det som händer, men ja... Det är helt vansinnigt underhållande, över mina redan högt ställda förväntningar. Att veta att den femte delen kommer först lagom till sommaren 2015 får mig att känna mig som ett barn på julafton som med tindrande ögon inväntar den trint risgrynsgrötsälskande och skinksmaskande tomtefar.

Recension ska börja författas efter andravarvet, men om du går och tvekar och gillar Borderlands - så slå till. Äventyret är verkligen sprängfyllt med det som gör serien till vad den är, inklusive humorn. Lägg till det vass dialog, ett bra berättande och härlig presentation.

Spelar Tales from the Borderlands

Helgen kunde knappt inte ha börjat bättre.

HQ