Svenska
Blog

Racing med Petter

Skrivet av Jonas den 25 september 2017 kl 02:46

Vi gillar bilar både jag och Petter, det gör vi. Men där stannar också likheterna i det ämnet. Där han gillar japanskt, föredrar jag tyskt. Där han prioriterar körglädje, vill jag ha komfort. Där Pedro föredrar bensin, kör jag hellre diesel. Där han gillar sportbilar, vill jag ha rymlig SUV. Där han föredrar simulatorer, spelar jag hellre Mario Kart eller Outrun. Där bil för Petter är passion, är det för mig något praktiskt.

Detta kan inte illustreras mycket tydligare än i den mastodontartikel på temat realism och Forza Motorsport samt Gran Turismo han publicerade i fredags. En vansinnigt köttig historia som bär tydliga drag av just passion, men även en generös dos expertis. Vare sig du är en person med bensinen i blodet eller någon som helst bara kör sönder åkrar och hoppar utför raviner i Forza Horizon eller vägrar köra bilspel som inte innehåller blåa skal - så är detta något du bör läsa.

Du kommer lära dig något på kuppen och att få doppa tårna i någon annans passion är bland det absolut roligaste man kan göra. Snyggt jobbat Petter!

Racing med Petter

Det närmsta jag kommit en bilsimulator.

HQ