Svenska
Blog

Inget liv, så vill satsa på ett jobb

Skrivet av KYRU den 7 januari 2021 kl 22:32

Men problemet är att jag är arbetslös! Jag vill så gärna hitta ett jobb som kan fylla den enorma tomheten som finns i mitt liv. Varför skriver jag detta? Jag antar att jag vill se om det finns andra på GR som har liknande problem, och om ni i så fall har löst det på det här sättet, eller om ni har valt en annan väg. Jag har egentligen haft den här känslan större delar av mitt liv sedan jag tog studenten. Har försökt fylla tomheten genom att nå ut till folk, och till en viss del skaffat vänner.

Men jag har insett att jag inte får ut något av dessa vänskaper utöver möjligheten att kunna resa tillsammans. De få veckorna man reser under året räcker dock inte för att ge mitt liv något syfte under de resterande 47 veckorna. Så jag har bestämt mig för att jag lika gärna kan fokusera på jobbet. Jag har en arbetsplats som jag går till ibland, och det känns verkligen så kul att gå dit, men det är alltså på deltid, och räcker knappt till att betala allt det som ska betalas i slutet av månaden.

Så mitt mål är tydligt. Öka arbetsmängden till åtminstone 60%. Så kan jag dessutom uppnå en hälsosam balans mellan utmattning och vila. Det är trots allt ett ganska fysiskt jobb (på lager), så jag vill inte skada kroppen. Vi lever ändå i en tid då det är fullt möjligt att ha ett helt okej liv utan att behöva jobba heltid, är jag ganska övertygad om i alla fall.

HQ