Svenska
Blog

E3 2018: Förväntningar på Microsoft

Nu är det dags att spänna fast sig. Microsoft har potential att verkligen golva oss med en presskonferens som vi kommer minnas under en lång, lång tid framöver. Vi vet i princip ingenting konkret om vad Microsoft planerar i spelväg. Kommmer vi få se Halo, Gears, Forza? Förmodligen. Kommer de vara spännande? Garanterat. Det finns dock ett par saker jag vill ha och förväntar mig.

Gears of War - XCOM
Det har ryktats om det så pass mycket nu att vi nästan kan ta det för givet. Gear Xcom kommer visas upp ikväll och jag hoppas verkligen det ser riktigt bra ut. Att kasta omkring stora manliga soldater på ett köttigt slagfält låter helt underbart i mina öron.

Cyberpunk
Allt pekar på att Cyberpunk faktiskt visas hos Microsoft, och det är stort. Men en CG-trailer kommer inte räcka för mig, jag behöver information med substans, helst gameplay. Jag vill veta vad den polska mästarstudion har knåpat på de senaste åren.

Nytt Perfect Dark
Det finns ingenting som säger att jag borde vilja ha ett nytt Perfect Dark, inte egentligen. Men visar Microsoft upp ett spel som ser riktigt tight ut kommer min hype mätare förmodligen gå i topp (jag känner mig själv allt för väl). En tät spionthriller med inslag av utomjordingar och massiva konspirationer kan bli exakt hur bra som helst.

Playground Games rollspel
Vi vet att skaparna bakom Forza Horizon-serien jobbar på ett rollspel (kanske Fable 4) och det vore såklart svinfint om det dök upp på scen och trollbinder oss på det där sättet som bara Fable kan. Även om det inte är det utan istället något helt annat är ett påkostat rollspel, exklusivt till Xbox, någonting som konsolen verkligen behöver. Och jag med.

Klockan 22:00 drar det igång. Räkna med sveriges (nordens?) bästa bevakning direkt här på Gamereactor. Såklart.

E3 2018: Förväntningar på Microsoft

HQ