Svenska
Blog
Power-Up (9) / Beta-bonanza

Power-Up (9) / Beta-bonanza

Power-Up fortsätter, vi hade ett litet uppehåll på sensommaren men är sedan en vecka tillbaka med purfärska avsnitt. Konceptet är fortfarande detsamma, jag och Mahoney Holmberg träffas upp i studion, pratar spel (och annat strunt) och då och då har vi med oss någon gäst från redaktionen. Under hösten och vintern kommer vi varva ett par speciellavsnitt med den vanliga veckouppdateringen och framförallt försöka lura in Hegevall för att prata sensuella detaljer om sin extremtjusiga racingrigg, Mäki ska få tipsa om hur man blir "k1ngen" på Black Ops 4 och Henric och Kenny ska få summera serieåret. Allt blandat med spelnyheter, Mathias galna tävlingar och sedvanligt svammel. I veckans avsnitt pratar vi Black Ops 4, Generation Zero, Overkills the Walking Dead och Red Dead Redempton 2 (ett spel som vi definitivt kommer tillbaka till nästa vecka) och ett par utvalda nyheter som rör den bransch vi så innerligt älskar.

Avsnitt 9

Den stora skillnaden mellan före sommaren och nu är vi höjer tempot en aning, Power-Up är nu en podcast som kommer en gång i veckan, onsdagar för att vara exakt, och planen är att det ska fortsätta så den närmsta tiden åtminstone. Vi har inga storslagna planer på att göra några större förändringar med formatet, men vi hoppas såklart att du fortsätter lyssna och vi är extremt öppna för feedback för att fortsatt kunna forma innehållet efter det som önskar. Nästa vecka får vi besök av redaktionens bäste västkustare André Wigert och det vankas halloween-avsnitt med allt vad det innebär. Onsdagar - Lilllördag med Power-Up, alltså.

En teknisk uppdatering: Vi har bytt hosting från Soundcloud till Podbean, detta påverkar dig inte om du prenumererar via tjänster som Itunes eller Pocketcasts (eller liknande) men om du brukade lyssna via Soundcloud kommer det inte upp fler avsnitt där från och med idag. Du hittar podcasten antingen via PodBean eller att söka i den appen du vill använda eller klistra in den här länken: https://grpowerup.podbean.com/feed.xml

Tack för att du lyssnar!

HQ