Svenska
Blog

Fick inte åka hem, KOTOR i luren får ta Halos plats

Blev till att få sova över på sjukhuset. Blod, EKG, två Covid-test och hjärnröntgen har stått på menyn. Ska bli spännande att se vad de kommer fram till. Fick eget rum med TV och köttbullar med potatis, brunsås och lingonsylt stod på menyn så går ju ingen nöd på mig.

Lite ledsen över att inte få testa Halo:Master Chief Collection idag, hade ändå peppat sen igårkväll. Lyckligtvis fick jag tips om att Star Wars: Knights of the Old Republic finns till telefonen. Ettan och tvåan såldes som paket för 159 kr. Är lite skeptisk till mobilspel men nöden har inget lag och älskade KOTOR 2 när det kom. Har inte lirat ettan så spar den till remaken kommer. KOTOR-remaken är ett av de spel jag ser mest fram emot nu och hoppas den får samma fina behandling som Demon's Souls-remaken fick av Bluepoint Games.

I övrigt är allt bra, redaktionen har varit superfina! Mäki sa förvisso fula saker om landstingsfiltar som jag inte tänker upprepa och Petter försökte få mig att skriva en artikel på ämnet. Om bara min sambo ringer och sjunger gonattsång så ska nog allt gå prima.

 

Simmalugnt!

Fick inte åka hem, KOTOR i luren får ta Halos plats

HQ