Svenska
Blog
Det är inget fel på fryspizza

Det är inget fel på fryspizza

Med risk för att hänga ut sig själv som kulinarisk barbar och samtidigt kränka Michelin-Måns sönder och samman - det är ta mig tusan gött med en riktigt bra fryspizza emellanåt. Vissa kvällar mäktar man helt enkelt inte med, eller så tryter fantasin och man står där som ett skadeskjutet troll i köket och vet varken ut eller in. Ni får gärna kalla mig oförfinad tölp men att dunka in en rackare i ugnen, gärna någon variant med pepperoni och ost, det är lycka. 

Ärligt talat konsumerar jag nog ofta hellre det är någon från den lokala svarven, och då erbjuder ändå Skåne några av de bättre kebabpizzorna i landet. Inget trumfar så klart ett italienskt stenugnsbakat original. För ärligt talat, vad kan? Men när ens hjärna är så där härligt helg-degig och man vill mest bara öva ryggsim på sofflocket. Då är fryspizzan räddaren i nöden, och jag skäms inte det minsta över att säga det. Favoriten just nu, det är nog Oetkers pepperoni rustica. 

Vad är dina tankar om fryspizza och har du någon favorit?

HQ