Svenska
Blog
Det enskilt bästa från hela E3 2018

Det enskilt bästa från hela E3 2018

Herrajestanes, vilken vecka! Jag har precis satt mig ner vid datorn hemma i Stockholm för första gången sedan före E3, och dygnsrytmen är ännu inte återställd. Det har varit helt fantastiskt, såklart, och inom några dagar lär GRTV-killarnas supermaffiga E3-film släppas där alla galenskaper vi upplevde under mässan samlats i ett och samma filmklipp. Och i veckans avsnitt av PowerUp Podden kommer jag och Lisa berätta allt om vår resa. Det är dock mycket jobb kvar att göra - jag har en handfull förhandstittar att författa inatt - men innan jag låser in mig för kvällen tänkte jag informera om det absolut coolaste, mest magiska som skedde under hela E3-mässan.

Varje år hålls E3 Coliseum med Geoff Keighley i spetsen, där han bjuder in kollegor, industriveteraner, kändisar och annat folk för att snacka om de senaste E3-nyheterna. Årets Coliseum bjöd på det häftigaste någonsin, nämligen en högläsning av manuset till Grim Fandango, uppläst av originalröstskådisarna, med legendaren Tim Schafer som berättare och Jack Black som gästskådis. Även spelets kompositör fanns med på scen, och tillsammans med sitt band spelande han upp musik från spelet samtidigt. Detta för att fira att världens absolut bästa äventyrsspel fyller 20 år i år.Magiskt! Herregud, vilken nerdgasm!

Tyvärr var jag upptagen med jobb på mässgolvet när detta skedde, så jag missade det hela. Och det smärtade rejält i hjärtat kan jag lova... Men, som tur var finns det hela inspelat, och du kan uppleva spektaklet genom att klicka på denna länk. Njut!

HQ