Svenska
Batman Arkaham Night var roligare i gemförelse med AC: Syndicate

Batman Arkaham Night var roligare i gemförelse med AC: Syndicate

Anledningen till att man kan gemföra dem här spelen är att dem innehåller både smyg moment och anfalls moment. Men Warner Bros har verkligen blivit riktigt skickliga på att göra spel. Shadow of mordor var riktigt bra och även senaste Batman.

Det är bra slagsmåls system där som dem använder, då man kan slakta många fiender själv, sånt är kuuuul. Du har hans bil som du använder som en Pansarvagn genom spelet. Riktigt bra bil och riktigt kul att använda kanonen för att göra livet jobbigare för skurkarna.

Det bästa är att det är en öppen stad som du kan spela som Batman där du flyger runt och använder din pistol med hake för att slingra dig. Storyn är även riktigt bra vilket gör att man vill sätta sig in i spelet och inte missa ett enda moment.

AC: Syndicate är bra på sitt sätt, men det är inte det spel som det var i AC: 3 eller 4. Det är ingen frivärld längre du är nu inlåst i en sandlådevärld där du ser direkt vad du ska göra för att komma vidare. Man kan direkt få en överblick är det allt? Det blir snabbt repetivt, tar lite för lång tid att klara ut.. Det är bättre än Unity dock. Människorna i staden är livlösa kör du över med din vagn över dem så händer ingenting dig du blir inte efterlyst ingen blir sur på dig och det är bara att glida vidare.

Syndicates krok hake var riktigt bra där också som i Batman. Men jag tycker att Batman spelet flyter lite bättre och han gör inga dumma grejer som ibland kan hända i AC, att gubben inte ibland lyssnar på din knapp kommandon och hugger inte när man tryckt ett kommando.. Till dig som har ett val och göra mellan dessa två spel, kör Batman sen gå över till Assasins Creed, spelet tar inte lika lång tid som AC gör.

Stämplat av MADMAX

HQ