Svenska

Bloggande är väl kul?

Skrivet av Moineau den 3 maj 2020 kl 21:39

Detta är då mitt första inlägg på en blogg någonsin. Det trodde jag var en dag som aldrig skulle komma. Men här är vi trots allt, då kanske det är på plats att berätta lite varför jag är här också.

Som ni kan se när ni glider in på min profil så är jag helt nyreggad vilket säkert gör att de allra flesta av er lyfter på ögonbrynen och funderar om jag inte är ett troll. Men det är jag inte, tror jag inte i alla fall.

Anledningen till att jag tänkt börja skriva några bloggar är helt enkelt att jag har alldeles för mycket att skriva av mig om ibland. Nu ska inte detta ses som någon intim fnittrig blogg utan det kommer nog bli allt mellan himmel och jord som jag behöver få ur mig främst gällande spelutveckling och spelande, men också mycket annat.

Tanken med att börja skriva bloggar här är ganska enkel, jag har en relativt lång historia som spelutvecklare på fritiden och även som inbiten gamer sen barnsben vilket ju skapar ett ganska tydligt tema vad jag pysslar med. Så vad kan passa bättre än att hamna här då?

Det här med spelutveckling då, jobbar jag på någon häftig studio? Nej det gör jag tyvärr inte, drömmen vore såklart att starta en spelstudio i framtiden och utveckla spelen jag själv vill spela. Vägen dit är dock lite krokig. Hela historien om mitt fritidsintresse är planerad för en annan blogg. Så håll till godo!

Förhoppningsvis hittar ni något mellan raderna som är värt att läsa!

HQ