Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
The Banner Saga var toppen

The Banner Saga var toppen

Skrivet av Morbror J den 28 april 2016 kl 12:45

Häromveckan när jag kände mig stressad av inlämningar och dylikt bestämde jag mig passande nog för att starta upp ett nytt spel. Eftersom jag har en Mac med några år på nacken kan jag inte direkt maxa de senaste spelen. Därför dök jag in i mitt Steam-bibliotek, som till stor del består av mindre krävande spel, i jakten på något att fördriva tiden med. Valet föll till slut på The Banner Saga som jag helt missat att spela trots att det kom ut för ett bra tag sedan. Nu vill jag bara säga: toppenbra spel! Jag kunde inte slita mig så det tog två spelsessioner att klara spelet varav den ena varade alldeles för många timmar... det var allt för lockande att se vad som skulle hända härnäst, och vem kan säga nej till ett rpg-strategispel med engagerande story, minnesvärda karaktärer och vikingatema (viking-ish...)?
Med den här bloggen vill jag helt enkelt varmt rekommendera spelet till de som missat det och jag tänker att det ligger rätt i tiden då tvåan nyss släpptes (som är ju är en direkt uppföljare). Ha det!

HQ