Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
The Division blir bara sämre

The Division blir bara sämre

Skrivet av Nillz0r den 9 december 2017 kl 17:44

Detta spel var så lovande på förhand. Ett år efter release och spelet har fått flera uppdateringar och DLC:s varav flera av dem varit helt gratis. Spelet har haft ett bra stöd av utvecklarna och det verkar som communityn är alive and well som det heter. Men det känns inte som det när jag spelar spelet. Själva huvudspelet är rent utav dåligt, och det är synd med tanke på hur mycket detalj och universum de byggt upp, men detta bara kastas bort i sketna och svår-navigerade menyer och ett bokstavligt ton sidemissions utan variation, vilket tröttar ut något enormt. Sedan har vi ju då gameplay-aspekten av spelet. Jag tokdiggar Tredje-persons spel men här blir det lite väl jobbigt med en något bångstyrig kamera och en karaktär som inte kan skjuta ordentligt från skydd utan att träffa sagda skydd trots att både kamera och crosshair visar rött på fienderna.

Detta blir en bra segway till mitt huvudsakliga problem, fienderna. För här snackar vi irritation och de hemskaste svordoms-framkallande fiender i ett spel, någonsin. De tål 2-4 hela magasin grovkalibrigt krypskyttegevär I HUVUDET. Ni kanske har hört talas om Kane and Lycnh? Chefredaktör Petters favoritspel där fienderna har 100% träffchans och skotten träffar även bakom skydd och fasta objekt. Så är även fallet i Division. Fiender med en LMG skjuter från höften, de kan inte missa och de tål lika mycket stryk som Hulken. Lägg på tidsbaserade uppdrag och otaliga småfiender som konstant spawnar in och även de gör livet surt för spelaren eftersom de också inte kan missa.

Skillnaden mellan fiende och spelare känns så off. I Borderlands blir din karaktär mer kraftfull och tål mer osv, men i The Divison är du fortfarande lika ömtålig i högsta leveln som i den lägsta.

Dark Zone är där den bästa utrustningen finns, och den måste dekontamineras och tas ut via helikopter. Lättare sagt än gjort eftersom signalen för att visa att man har grejer som ska ut givetvis lockar både A.I och spelare. I Dark Zone är fienderna som värst. De gör mer skada mot dig, tål mer än vanligt och skulle du mot förmodan döda en patrull kommer sagda patrull spawna i ryggen på dig när du ska ut igen.Skitkul, jag vet.

Jag skaffade super Gold Mega Overpower MasterCard Clas Ohlson Cheapy Byggmax McDonalds edition av spelet och nu när ännu en stor gratis uppdatering släpptes ville jag ge spelfan en chans till. jag bryter snart ihop, för spelet hade sådan potential men det vi fick var ett spel med kanske spelvärldens rikaste lore och i ett mänskligt och intressant upplägg i och med The Dollar Flu, men de schabblade bort hela skiten. Synd o skam.

HQ