Svenska
Blog

2500:- för en konsert?

Skrivet av Perluck den 13 februari 2018 kl 14:33

Är ingen rapp tok direkt. Det jag lyssnat på är praktiskt taget enbart mainstream - Eminem, Kendrick Lamar, Tech9ne mm. - Ofta har detta spelats när man är arg, tränat eller i stämning för att själv försöka rimma. Såg i flödet att Eminem går ut på en ny världsturné. Inte för att jag är särskilt taggad då det senaste albumet var en ren fis, mitt intresse grundar sig i att jag lyssnat på hans tidigare alster och jag kände då att, ja kanske kan det vara kul att se honom.

Det trillade ur minnet tills att en vän häromdagen ringde upp mig. Han var intresserad av att gå och då blev jag plötsligt sugen, tills att han nämnde priset.

2500 riksdaler! - Vad i hela helvete.

Konserter må ha blivit dyrare gentemot några år tillbaka. Radiohead, Ed Sheeran har exempelvis legat på tusenlappen, men denna giriga rappare ska ha över tvåtusen kronor!

För en sittplats!

Fick en halvtimma att fundera på saken och kort därefter så svor jag över vilket helsikes girigt svin han är som tar så mycket pengar. En rappare som spottar på sin mick. Jag har sett Muse med sin dyra produktion i show, Radiohead som är ett kultband, ingen av dessa är i närheten av 2500:-.

2500:- för en konsert?

Eminem dra åt *****!

HQ