Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Deadpool 2: Super Duper Cut

Deadpool 2: Super Duper Cut

Skrivet av Petter den 21 augusti 2018 kl 10:44

Den släpptes (I USA) igår. Jag hade beställt den för länge sen och fick just meddelande om att mitt exemplar landar här under morgondagen (via expressfrakt). Det ska bli mustigt, det. Jag har längtat efter denna uppföljare i över ett år nu och ser verkligen fram emot mer Deadpool. Hoppas att den är lika skoj som ettan som står sig som en av mina serietidningsfavoriter.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
"I'm deh king of matherfukkin ähvrything!"

"I'm deh king of matherfukkin ähvrything!"

Skrivet av Petter den 21 augusti 2018 kl 10:39

Kanal 5-programmet Svenska miljonärer är enligt mig bland det bästa som sänts på svensk TV. Jag såg allt, då, och ser just nu repriserna på Youtube. Hysteriskt roligt gjort om en bunt rediga skinkstutar. Vi pratar ultra-knäppgökar, rakt igenom. Som tjänat hundratals miljoner och bränner kosingen på allt möjligt sjukt. Just nu skriker jag av skratt till Leif-Ivans kontor och hans reaktion när han får en ny vän på "Fäjsbhuuk". Hahaha... Hysteriskt roligt detta. När han skrothandlarn förlorar i lerduveskytte mot frun och sätter två hagelsalvor i hennes bil (eftersom han "såg en ful jävvla lampa" där inne) efter avslutad duell skrattar jag så att jag nästan trillar ur stolen. Länk

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Några enkla bilder från inspelningen

Skrivet av Petter den 20 augusti 2018 kl 18:28

Som jag skrev om tidigare idag tillbringade vi helgen med att filma min R35:a för att sätta ihop en liten B-roll-grej på två-tre minuter (bara för att ha det kvar, med tanke på den resa som skett med den här bilen och allt som byggts och förändrats. och lillebror Måns passade på att fota några enkla bilder med sin Iphone X under tiden som vi filmade från kamerabil, motorcykel samt drönare. Filmen blir klar om en dryg vecka och jag kommer då givetvis att lägga upp den här.

Några enkla bilder från inspelningen

Vägen mellan Rödön och Dvärsätt strax utanför Östersund blev den perfekta platsen för denna filmsnutt.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus
Ny simulatorrigg på ingång...

Ny simulatorrigg på ingång...

Skrivet av Petter den 20 augusti 2018 kl 12:31

Vår ytterst hållbara, suveränt pålitliga Fanatec-racingrigg har hängt med här på redaktionen i snart tio (!) år nu. Vilket är sjukt, nästan. Nu är det dock dags att byta ut de prylarna och här har vi, som jag nämnde förra veckan, valt att arbeta med Thrustmaster + Next Level Racing. Det kommer en ny cockpit plus Next Level Racings magnifika Motion V3-plattform som kommer att innebära att vår stol rör sig som en riktig bil. Vi kommer att köra Philips-monitorer, också, och en Omen X by HP i grunden (plus Assetto Corsa 2, som det ser ut - och lite iRacing). Jag kommer såklart att dokumentera rubbet när vi väl börjar bygga ihop denna mustiga uppsättning. Kika in Next Level Racing: Motion-underredet i rörelse här!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus