Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Jag älskar CD Projects logotyp

Skrivet av Petter den 21 november 2017 kl 12:58

Alltså jag älskar inte studions logo, den är hemsk. Men jag älskar logotypen de gjort för det kommande rollspelseposet Cyberpunk 2077. Förutom att den är sådär neon-90-talshärligt spretig och vass, är den perfekt balanserad med ytterst tjusiga (handskurna, va?) bokstäver satta i ljusgul färg med cyan-skugga och en spärrad Din Schrift Alternate (tysk vägskylts-font som jag älskar) som underlinje. Väldigt välkomponerat, smakfullt och passande för vad spelet verkar vara, såklart. Skickligt, precis som studions alla spel.

Årets film 2017

Skrivet av Petter den 20 november 2017 kl 14:38

Jag, filmskribenterna Kim Jakobsson och André Lamartine ska nu bara se Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi innan vi slutför listan över det som Gamereactor anser vara årets bästa filmer, sen är det dags att skicka upp listorna i form av artiklar här på siten med start i mitten av december. De senaste sju åren har jag korat mina favoriter från filmåret som gått här i min blogg, men så kommer det alltså inte att se ut i år (eller fortsättningsvis). Istället blir det en gemensam GR-lista, med grafik som jag precis slutfört. Och såhär kommer den att se ut (plus Årets spel-grafiken, bara för att se hur de hör ihop).

I december är det dags, för hela rubbet.

Matkoma™ roar mig (regelbundet)

Skrivet av Petter den 20 november 2017 kl 13:22

Det finns inte särskilt många svenska Youtube-kanaler som jag gillar, eller som jag regelbundet kikar på. Jon Olssons videoblogg kikar jag alltid på, och gillar stenhårt. Sen är jag svag för bojsen som gör Matkoma, som är riktigt roliga - och äter otroligt mycket. De är ju inga proffsätare, tävlar inte och de kan verkligen inte laga mat (alls), men de verkar vara sköna typer, gör roliga videos och deras klippning framkallar skratt. Ofta zoomas det in på motbjudande, tillgjorda leenden och sen varvas det småklipp och upprepningar till förbannelse - och det i kombination med att den ena av dem ofta äter 2-3 kg käk, gör att jag prenumererar. Hahaha!

Diggar & skäms

Skrivet av Petter den 20 november 2017 kl 13:06

Morgonen började bra. Kvalitativt. Vi lyssnade på Amos Lee och The Bros Landreth här på redaktionen, för att sedan kliva över på lite Chris Cornell. men sen hoppade iTunes per automatik in på Creed, av någon anledning och där sitter vi nu. Bandet som jag hatar att älska. Som jag alltid önskade att jag kunde avfärda, snabbt. Även om jag vet att det aldrig kommer att gå. Overcome från sista skivan "Full Circle" är proppad av Scott Stapps egentligen innerligt hemska underbetts-gurgel-sång och tramsigt överseriöst tradig tramslyrik, men ändå älskar jag den innerligt och hårt. Jag diggar ås jag känner mig lite svettig för tillfället, faktiskt. Jag är svettig på överläppen, och sjunger så att Jonas ser högst obekväm ut.

AJM ENTAJTÖLLD TO OVERKÅÅÅÅMM! Det svänger som satan. Och jag älskar det. Länk

Årets sämsta spel har betygsatts

Skrivet av Petter den 20 november 2017 kl 11:40

Pratade med Adam nyss, och han sade att han "fortfarande är traumatiserad" efter en helg tillsammans med PS4-mästerverket Road Rage. Som vi precis delade ut betyget 1/10 till. Vilket per automatik gör det till årets överlägset sämsta spel. och jag tycker absolut att du bör läsa igenom Adams recension. Länk

Kika även in detta!