Svenska
Blog
Drömfilmer i Star Wars-universumet

Drömfilmer i Star Wars-universumet

Skrivet av Petter den 30 januari 2018 kl 10:52

Jag låg och funderade igårkväll på vad jag helst vill se i framtiden, från Disney, rörande Star Wars. Det finns såklart mängder av filmer som jag verkligen vill se och jag har passat på att lista dem alla.

Obi-Wan Kenobi: A Star Wars Story
Det ryktas, tisslas och tasslas hela tiden om Obi-Wan Kenobi-filmer, med Ewan McGregor i huvudrollen som Jedi-kingen. Jag hoppas innerligt att detta stämmer och att Disney verkligen avser att göra två stycken spin off-rullar där vi få veta allt om karaktärens resa genom Star Wars-galaxen. Ewan är helrätt i rollen och jag är stensäker på att detta skulle kunna bli precis hur bra som helst.

Skywalker: A Star Wars Story
Jag vill se två filmer om Luke, om vad som hände med karaktären mellan Empire och Return och om vad som hände med hans kamp mot imperiet efter slutet i Return of the Jedi rullat förbi. Jag vill att Sebastian Stan spelar honom och jag vill att Ron Howard regisserar dem båda, tack. Tänk äventyrsfilmer, där Luke köttar runt i galaxen och Jedi-hackar sönder Sith-gubbar, blir starkare inom kraften, hjälper sin tvillingsyrra att stärka rebellstyrkorna samt allt munhuggs med Han Solo.

Jabba the Hut: A Star Wars Story
Galaxens slemmigaste slemhög är en riktigt intressant karaktär som beskrivs som en maffiaboss och en smugglare utan rang, något som i kombination med alla andra karaktärer i universumet som Jabba har en relation med - gör att jag drömmer om en spin off-rulle som enbart berättar storyn om hans liv. Jag vill se hur han startade sin bana, hur han gjorde för att bli en mäktig galax-skurk och hur han hamnade i öknen.

Vad vill du se framöver?

HQ