Svenska
Blog
UFC on Fox: Poirier vs Gaethje

UFC on Fox: Poirier vs Gaethje

Skrivet av Petter den 13 april 2018 kl 12:36

Imorgon-natt är det dags. Då smäller det, igen! UFC on Fox: Poirier vs Gaethje. Den enligt mig hetaste Fox-galan på länge går av stapeln och denna mycket gamla farbror är natuuurligtvis ordentligt sugen. Jag har tippat lite på matchkortet och hoppas att du gör detsamma i form av en liten kommentar. Here goes nathink!

Dustin Poirier vs Justin Gaethje
Två brutala sluggers ska nöta hakspets på lördag och även om jag hoppas att Justin vinner tror jag att hans enfaldiga, extremt förutsägbara stil blir hans fall, här - igen. Poirier vinner eftersom han har bättre striking, bättre kondition och mer variation. Vinst via enhälligt domslut.

Carlos Condit vs Alex Oliveira
Det är så himla, himla synd att det inte blev Matt Brown mot Condit men Oliveira är ju knappast kattskit, han heller. Hoppas innerligt att Carlos kommer att vinna men tippar faktiskt på Alex. Carlos är lite för gammal, för trött medan hans motståndare inför lördagens fight är raka motsatsen. Domslutet går till Cowboy Oliveira

Michelle Waterson vs Cortney Casey
The Karate Hottie® slår tillbaka på lördag, vinner över Casey via knock.

Tim Boetsch vs Antônio Carlos Junior
Jag gillar Boetsch och hoppas att han vinner. Tippar vinst för Timpa på knock, i andra ronden.

Dhiego Lima vs Yushin Okami
Lima är medioker men Okami har inte varit bra på flera år. Detta tror jag blir galans stora sömnpiller men jag tippar Lima på domslut.

HQ