Svenska
Blog
Otroligt trevligt att träffa läsare...

Otroligt trevligt att träffa läsare...

Skrivet av Petter den 16 april 2018 kl 12:18

Jag vill verkligen skriva detta utan att för en endaste sekund låta som ett rövskägg, som en självbelåten douche eller som en navelskådande usling. För det handlar för mig enbart om att enas kring gemensamma intressen. Jag pratar om när främmande folk kommer fram till mig och hälsar eftersom de läst Gamereactor (och ibland även Missil) i åratals åratal. Och det hände tre gånger på rad under gårdagen, vilket jag tyckte var supertrevligt.

Det händer ibland. Och när det sker blir jag alltid glad och stolt över det vi skapat under alla dessa år, som bevisligen betytt något för de som läst eller läser. Först ut var en mycket trevlig herre bakom kassan på Dollarstore som frågade om "jag vad jag". Vi pratade en stund om spelvärlden och om hans minnen från alla våra nummer av Gamereactor Magazine. Jag stötte sedan på en mycket trevlig karl på gymmet som såg oförskämt stark ut, som kom fram och tog i hand och förklarade att han "växt upp" med Gamereactor och min blogg. Jag åkte sedan på McDonalds för att äta den nya 260-gramsburgaren och på uteserveringen satt en välklädd herre som ville prata bilar, och hade läst bloggen i åratal.

Alla dessa tre personer var supertrevliga, lätta att prata med och sådär entusiastiska och initierade som jag älskar. Att prata en stund med de som läst Gamereactor och hängt med genom åren är för mig en ära och något som jag aldrig för mitt liv skulle se på något annat sätt. Tack till er tre för att ni hojtade och berättade för en gammal farbror om era erfarenheter kring Gamereactor. Tack för att ni läser...

HQ