Svenska
Blog
UFC Fight Night: Cejudo vs Dillashaw

UFC Fight Night: Cejudo vs Dillashaw

Skrivet av Petter den 19 januari 2019 kl 21:43

BooooOOOom! Champ vs Champ. En benrangel-hemsk Dillashaw har inte ätit nåting på 19 veckor för att kunna mosa den avsevärt mycket mindre OS-guldmedaljören Henry och norpa ett andra bälte. Jag är taggad. Som tusan. Nu kör vi!

Henry Cejudo vs TJ Dillashaw
Jag vill så otroligt gärna att TJ ska vinna här. Vara lika dominant som han var båda gångerna som han klådde Barao. Vill, vill, vill. Men törs inte tippa det. Jag tror att den extrema viktnedgången varit för tuff mot hans kropp och att han inte kommer att vara sig lik. Istället vinner Henry på brutal brottning och på snabbhet.

Paige VanZant vs Rachael Ostovich
Paige är vacker, men inte så mycket mer. Inte som fighter. Och hon skulle aldrig hamna såhär högt på ett sånt här matchkort om det inte vore för hennes utseende. Ostovich är ingen superstar men kommer att knäcka PVZ via överlägsen striking. Domslut Rachael.

Donald Cerrone vs Alexander Hernandez
Han är en riktig kaxpropp den där Hernandez. Duktig på att prata strunt, lite som Chael. Mot Cowboy tror jag dock att han kommer att se ut som en fisk på torra land och i slutändan tror jag att den extremt rutinerade Cerrone plockar ned och stryper ut ynglingen.

Vilka tippar du på?

HQ