Svenska
Blog
UFC 241: Cormier vs Miocic 2

UFC 241: Cormier vs Miocic 2

Skrivet av Petter den 17 augusti 2019 kl 20:15

Jowzah! Detta blir nåt i hästväg det, och då pratar vi ingen liten Falabella heller utan ett Shire-sto av högsta tänkbara kvalitet. Monster-pålle. Med andra ord. Större än Thomas Vargs selfie-kollektion (inte riktigt kanske, men snudd-på i alla fall). Jag har tippat lite (som vanligt) och hoppas att du gör detsamma. Here goes nathink!

Daniel Cormier vs Stipe Miocic
DC knockade den sluddrande surgubben i deras första möte och även fast Stipe lagt om strategi (tydligen) tippar jag på samma avslut denna gång. Cormier på knock i andra ronden, sen går den gamla tunnan i pension (obesegrad i tungvikt och då - mest troligt den främste tungviktsfightern genom alla tider).

Anthony Pettis vs Nate Diaz
Ääääääälskar att Nate är tillbaka och äääälskar denna match på förhand. Två brutalt effektiva strikers som kommer att klappa sefth för brinnande livet. Hoppas att Nate vinner enkelt men tippar Pettis som jag tror både är en mer påhittig och varierad striker och den starkare av de två.

Yoel Romero vs Paulo Costa
Fuskarkungen Romero ger jag inte mycket för och inatt tror jag att han får redigt med smisk. Costa är nämligen flera gånger mer hotfullt otäck än gamla OS-brottaren och jag tippar Costa på knock. Via ett knä.

Vilka tror du kommer att vinna inatt?

HQ