Svenska
Blog

Wonder Showzen

Skrivet av Petter den 21 december 2006 kl 17:02

När bisarr humor är som mest bisarrt så är det som MTV-programmet Wonder Showzen. Chanucey, Wordsworth, Sthugar och Him ställer till med de märkligaste sketcherna på TV just nu klockan 01.30 varje natt - och jag missar inte en sekund.

Wonder Showzen är en klockren parodi på alla lurviga barnprogram som man växt upp med under åren. Där dåligt sydda pälsdockor flamsat runt och presenterat små dåliga tecknade kortfilmer och annat tjafs. Wonder Showzen är till stor del centrerat kring barn och på det mest moraliskt inkorrekta sätt som överhuvudtaget är möjligt.

Häromkvällen var en av ungarna utklädd till Hitler och gick runt på gatona i Washington DC och frågade folk huruvida de gillade judar eller inte. Jag skrattade så svetten lackade, tyvärr.

En annan (mer återkommande) sketch handlar om den tecknade ankan och hans bästa vän: hans rövhål. Ankan slirar omkring och ser allmänt berusad ut och blir övertalad av sitt eget rövhål att utföra de mest vansinniga sakerna som en milt berusad anka kan tänkas utsätta sig för. Den muskulösa mördarmoroten eller lilltjejen som skriver brev till sin döda farmor (ofta om silikonbröst) är också formidabelt usel humor som jag roas av till den milda grad då svår andnöd tvingar mig att byta kanal.

Wonder Showzen rules, helt enkelt. Missa inte.

HQ