Svenska
Blog

Ny skiva med Lifehouse

Skrivet av Petter den 2 mars 2007 kl 12:04

Det finns en ny låt med Lifehouse ute. Ja... så ny är den inte men jag kan ju alltid låtsas att den är sprojlans för att göra min väntan på gruppens kommande, fjärde, album lite mer uthärdlig. Låten heter "Good Enough" och ska enligt bandet ge en liten "försmak" av den nya skivan, även fast den inte kommer att vara med på nya skivan. Låter det konstigt? Mjo, jag kan hålla med. Men strunta i det, ladda ned den från Musicstore och njut i stora drag av världens bästa moderna rockband.

Jag var med på en frågestund med bandet häromkvällen, på Lifehouse eget forum. Alla tre bandmedlemmar var uppkopplade och svarade på nyfikna fans ingående frågor. Det var roligt, så in i bomben, och den attityd som grabbarna visade upp lever jag länge på. Efter att ha sålt 7 miljoner skivor är de fortfarande oerhört ödmjuka, avslappnat vardagliga och varmhjärtat roliga.

Vi frågade:
What we have seen you guys are really down to earth and genuinely nice people. How do you keep that state of mind with all this stardom?

Lifehouse trummis svarar:
"We just keep in mind that we are a bunch of doods having fun. We try to stay light hearted and try to keep each other level headed.. If one of us pulls a diva move we call him J-lo. We're like "Hey J-lo, you want your white M&M's now?"

Hahaha, jag skrattade gott då jag läste det här svaret. Och blir ännu mer sugen på den stundande skivan som enligt rykten ska släppas redan i mars.

HQ