Svenska
Blog

Går Pistons till NBA-final?

Skrivet av Petter den 28 maj 2007 kl 00:41

Om precis en timme går den tredje semi-final-matchen mellan Cleveland Cavaliers och Detroit Pistons på TV400. Pistons har 2-0 i matcher mot Lebron James Cavs och har spelat fantastiskt bra basket, hela vägen fram till dessa semi-finalmatcher.

Jag höll på Bulls eller Dallas i år. Bulls eftersom min favoritspelare Ben Wallace (tidigare i Pistons) draftades av tjurarna inför årets säsong och Dallas eftersom jag älskar Howard, Dirk och Terry. Inför kvällens match och den hop finalmatcher som komma skall håller jag dock på Pistons, mitt gamla favoritlag.

Billups och Rasheed är alltid lika roliga att kika på liksom Hamilton och Hunter. Rasheed Wallace är faktiskt en av ligans mest underskattade centers/forwards och den coolaste katten på banan i årets slutspel. Han är energisk, stark, säker och väldigt temperamentsfull. Hoppas Pistons krossar Cavs inatt, jag kommer i alla fall att bunkra upp med kakor och se hela matchen, lätt euforisk.

Går Pistons till NBA-final?

Rasheed Wallace hatar de nya polyester-pannbanden och sliter här av sig det i ren protest. Tydligen luggas det nya materialet vilket inte uppskattas...

HQ