Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Ingen kan vara töntigare

Ingen kan vara töntigare

Skrivet av Petter den 11 oktober 2017 kl 11:43

Nog för att Donald Trump kan och naturligtvis bör kritiseras för alla pinsamma twitter-tirader som gubben bjudit på (för att inte tala om allt annat dumt) under det senaste halvåret, och naturligtvis är det viktigt att som världskänd artist använda sin röst till annat än att bara kamma hem deg. Men när Eminem "freestyle-rappar" om Trumps uselhet, då blir det plötsligt så osannolikt löjligt hela den där Gangsta rapper-grejen att jag helt enkelt inte pallar med.

Jag kan inte titta, eller lyssna. Jag blir så generad att jag skäms ihjäl. Jag trodde länge att Eminems hela attityd (samt hans texter och klädval) var en medveten parodi på hiphop-stereotypen. Lite som Steel Panther, fast med rap. Men givetvis är inte detta fallet och karln har nu slagit alla världens töntrekord. För denna video är årets tyngsta cringe-fest, utan någon som helst jämförelse. Bered dig på att skämmas till döds.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus