Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Vår Evil Within 2-recension...

Vår Evil Within 2-recension...

Skrivet av Petter den 12 oktober 2017 kl 14:46

Jag har fått en hel bunt frågor under dagen om var vår The Evil Within 2-recension håller hus, så jag tänkte svara på dem alla genom att författa ett litet inlägg här i bloggen. Jag vet att 20+ amerikanska spelsidor har betygsatt spelet och vi vet att FZ redan har spelat färdigt det (och satt betyg), vilket känns trist för egen del då vi alltid vill vara konkurrenskraftiga sätt till tid och läsvärda via aktuella publiceringar. Men! Gamereactor mottog recensionsversionen av det här spelet för exakt tre timmar sedan (först) vilket såklart gör det fullständigt omöjligt att få upp en recension under dagen.

Faktum är att vi inte kommer att kunna erbjuda en recension under morgondagen heller eftersom vi inte vill stressa alltför mycket, här. Att det blir såhär beklagar vi men det handlar i detta fallet bara om att vi inte fick spelet i tid. Nu vet du det. Samtidigt kan jag såklart informera om att Oliver Thulin redan spelat cirka två timmar av The Evil Within 2 och att han rapporterade in (till mig) att han har varit larvigt vettskrämd flertalet gånger - redan.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus