Svenska
Blog

Vilket är vårt nästa omslag?

Skrivet av Petter den 7 maj 2008 kl 17:18

Arbetet med nummer 58 är i full gång. Jag har suttit med en minilista över årets hetaste, kommande, spel idag - samt skrivit en annan minlista över redaktionens favoritbilspelsbilar (phuh!). En Gears of War 2-artikel har det blivit också, samt en intervju med Motorstorm 2-producenten och en text om Race Driver: Grid.

Jonas har pysslat med minnesstund idag, och arbetat med vår nya brevsida. Imorgon ska han lämna landet för att hälsa på hemma hos Monolith igen. Väl där ska han spela uppföljaren till Fear; Project Origin, som kommer att finnas med i juni-numret - det med.

Mer då? Jaaa... Love ska till Vegas snart, kika på Resident Evil 5 för första gången. Sunken är i Irvine för att testa Wrath of the Lich King, Petter #2 är precis hemkommen från en Left 4 Dead-visning, Elfving spelade Killzone 2 igår och nykomlingen Marcus Löfström är i Vancouver just nu och spelar Facebreaker. Ännu mer? Jag ska snart resa bort för att testa Far Cry 2 och Jesper har varit i Orange County och vänt precis, för att testa Obsidians nya rollspel; Alpha Protocol. Många resor blir det, många spel.

Nästa nummer kommer att bli ett fullknökat sådant, proppfullt med spännande spel. På recensionsplats kommer vi bland annat att betygsätta Metal Gear Solid 4 och Smash Bros. Brawl. Och Grid, förstås. Och Haze. Och Ninja Gaiden II.

Vi har suttit i ett litet improviserat möte idag och diskuterat omslagsalternativ. Om du fick välja vad vi skulle ha på vår nästa framsida, skulle du då välja Metal Gear Solid 4, Smash Bros. Brawl, Ninja Gaiden II, Project Origin, Alone in the Dark, Wrath of the Lich King eller Gears of War 2?

Vilket är vårt nästa omslag?

Om ni inte hjälper oss att välja blir det ett Robocop-omslag på nästa nummer. Eller? Nää, riktigt så illa blir det aldrig.

HQ