Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Louis CK är numer en spetälsk serie-massmördare

Louis CK är numer en spetälsk serie-massmördare

Skrivet av Petter den 13 november 2017 kl 19:22

Nog för att jag skrev det där inlägget om alla dessa gubbar som pysslat med all detta snusk, mot kvinnor, och som nu får lida för sitt högst tvivelaktiga agerande, men i samma veva anser jag att det som under dagen skett gällande komikersnillet Louis CK och hans erkännande, hör till något av det mest överdrivna agerande jag sett maken till, i hela mitt liv. Du har väl följt det som skett under dagen, antar jag?

För dig som inte har hängt med har komikern Louis CK erkänt att han vid tre tillfällen bjudit in fans eller kollegor till sin loge/trailer som han sedan onanerat inför. Vid två andra tillfällen har han alltså onanerat under tiden som han pratat i telefon med två andra kvinnor. Det är ju såklart både äckligt och minst sagt märkligt beteende som naturligtvis måste få några slags följder, men man får inte glömma här att CK frågade kvinnorna om lov först, och att han inte rörde någon av dem. Det gör ju inte att beteendet bör accepteras, såklart. Naturligtvis, naturligtvis inte. Men att han nu får samma behandling av branschen som exempelvis Weinstein, som våldtagit och utnyttjat tjejer och unga kvinnor i årtionden - är ju faktiskt helt sinnessjukt. Ett tydligt tecken på de överreaktioner som kommer till följd av när mediadrevet tuffar på i för rapp takt. Enligt mig.

Under dagen har detta nämligen skett när det gäller Louis CK. HBO gick ut med att de lägger ned hans kommande välgörenhetssatsning "Night of Too Many Stars" samt plockar bort 100% av det material som han medverkar i, från deras kanal/onlinetjänst. TV-kanalen FX och produktionsbolaget FX Production hängde på och avslutade samtliga produktioner med CK. Detta innebär inte bara att de kastar ur CK:s egenproducerade komediserie Loui, de avbryter dessutom produktionerna av de kommande serierna Better Things, Baskets, One Mississippi och The Cops - allt med omedelbar verkan. Detta rör därmed inte bara Loui, onej. Detta rör nu över 100 personer som har arbetat på dessa kommande TV-program. Även TBS har meddelat att man klipper alla band med komikern precis som Universal Studios. I samma veva meddelar Illumination Entertainment att man avbryter allt samarbete med CK och slungar ut komikern från den kommande uppföljaren till Secret Life of Pets 2. Även utgivaren bakom den kommande Loui CK-rullen I Love you, Daddy stoppar planerna på att släppa filmen - helt och hållet. Hans agentur meddelar också att de kastat ut honom som klient, det har även hans management-bolag inom stand up-komiken samt hans publicist och agent.

Smaka på den. En hel karriär... Allt. Raserat, på en förmiddag. Nu går det ju givetvis konstatera att CK enbart har sig själv att skylla - för det är ju precis vad han har. Men nog är detta en grotesk överreaktion alltid. En av de tyngsta inom showbiz någonsin, skulle jag vilja kalla den. Loui CK har i samma veva såklart erkänt, gått ut med en ursäkt och sagt att han från och med nu alltså drar sig tillbaka för att tänka om, bli bättre - söka professionell hjälp mot sin överdrivna lust att onanera.

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus