Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Drömföre för en STi

Drömföre för en STi

Skrivet av Petter den 7 december 2017 kl 10:12

Oj, oj, oj. Oj! Under natten har det snöat 20 centimeter här på Frösön (en mil utanför Östersund). Tjugo! Jag fick något av en chock när jag klev ut genom ytterdörren imorse med två ungar under varsin arm. Bara att borsta av fruns små-rappliga Ford Mondeo och ta sig ut från den o-skottade gården med ett framhjulsdrivet, två ton tungt åbäke - var en utmaning i sig. Men ja. Jag älskar snö. Innerligt och passionerat. Och jag har under de senaste 14 åren sörjt att jag inte kunnat åka skidor (både på längden samt utför) eller isklättrat, bygga igloos eller skottat snö. För jag gillar allt det där.

Men trots att min kropp börjar bli stark igen efter 14 års kronisk ryggsmärta och trots att jag kanske tror att skidåkning kommer att kunna bli verklighet i vinter - är det inte det jag drömmer om idag. Långt ifrån. Jag drömmer istället om en 2015-2016 års Subaru WRX STi i samma veva som jag saknar min gamla 2009:a som jag sålde bort förra vintern (då det verkligen inte kom någon snö, alls). Jag vill verkligen, verkligen, verkligen ha en ny STi. Med spikdubb på. Och Work Emotion-rimz. Kötta runt i djupsnö, på bredställ, och låtsas vara Colin McRae.

Facebook
TwitterReddit