Svenska

Träningsbloggen MMXI / 2011 - Start!

Skrivet av Roberty den 15 januari 2011 kl 01:32

Damer och Herrar,

Vi är nu två veckor in i det nya året, ett år som ska bli bättre än 2010. I var stuga såväl som villa har folk enskilt avlagt sina egna nyårslöften. nyårslöften. För väldigt många av oss involverar minst ett av dessa löften att vi ska ta bättre hand om oss själva, vare sig det är att banta, äta nyttigare, sluta röka, börja träna eller helt enkelt vara mer aktiv. Under MMXI har jag bestämt mig att helt enkelt bara konstant vara aktiv och inte sitta inne och spela för mycket, och variera med olika sorters fysiska aktiviteter. Kanske blir det lite fotboll i skolan på rasterna, kanske blir det ett spinningpass eller att gå och gymma, oavsett så ska jag vara galet aktiv, trots skolarbete och sådant tråkgöra.

Så varför inte försöka inspirera andra att börja träna också, och ta tag i sig själva och förbränna de där extra kalorierna man har lagt på sig under julhelgen?

Jag kommer lägga upp antingen veckovis eller dagsvis hur min vecka träningsmässigt har sett ut. Dessa inlägg kommer kanske på fredagar, kanske söndagar; beroende på när jag har tid så ska jag blogga om det.

Vecka 2 MMXI:
Måndag:
Gym: Överkropp.
Spinningpass (Medel) 55 min.

Tisdag:
Ingen träning/vila.

Onsdag:
Gym:Hela kroppen.

Torsdag:
Ingen träning/vila.

Fredag:
Spinningpass (Medel) 55 min

Samtliga träningspass har utövats på Friskis&Svettis i Farsta Centrum, ett riktigt fräscht gym för alla.

Kommentarer:
Herregud, vad Spinningpassen var jobbiga! Var seriöst nära på att sluta köra flera gånger under båda passen. Jag visste att det var jobbigt, men inte SÅ jobbigt. Skumt nog uteblev träningsvärken dagen efter. Hrm. Sen också vill jag bara säga att samma sak händer numera nästan alltid när det gäller gymmet; Träningsvärken lyser med sin frånvaro, vilket jag personligen tycker är tråkigt, för vad ger bättre kvitto på den träningen man utfört än träningsvärk? :)

Not:
Jag älskar Friskis&Svettis, det är en grym organisation med träning för alla. Bäst av allt är dock att det är en idéel organisation.

Det var allt denna vecka!

HQ