Svenska
Blog
Årets mest efterlängtade spel

Årets mest efterlängtade spel

Skrivet av Ronaldinho den 20 februari 2013 kl 13:05

Nu när spelåret så sakterliga börjar ta fart, med första titten på Playstation 4 inatt och en mars månad proppfylld med spel. Så tänkte jag att det skulle vara på sin plats att lista mina mest efterlängtade spel under 2013.

5. Call of Duty: Modern Warfare 4
Nu är detta inte utannonserat eller bekräftat såvitt jag vet, men om spekulationerna stämmer om att det ska komma som releasespel till nästa generation så ser jag fram emot att lira nästa CoD spel som det första onlineliret i nästa generation. Ska bli intressant och se om dem kommer ändra riktning på det lite i och med en ny generation eller om dem behåller det i samma stuk.

4. Tomb Raider
Remaken av Tomb Raider som en Uncharted kopia känns intressant och fräsch och välbehövlig även om det ser ut att vara just en kopia. Jag tror att det här spelet blir ett stabilt actionplattform spel av typen som man allt för sällan ser nuförtiden.


3. Destiny
Än så länge vet vi inte så mycket om det. Men att spelet skulle vara något annat än något utöver det vanliga hyser jag inga tvivel om. Spelet har kostat rekord mycket, och Bungie har lagt ned många år av omsorg och tanke kring utvecklingen av sin kommande triologi. Jag tror att detta kan komma att bli riktigt bra.

2. Bioshock Infinite
Ken Levines nya actionepos i luft staden Columbia känns spännade och häftig. Är det här spelet i närheten av så coolt och bra som första delen i Bioshock så blir det här spelet episkt. Även om jag kan tycka att vissa av actionsekvenserna ser lite väl grötiga ut så tror jag att det här spelet blir riktigt bra och en värdig uppföljare till det banbrytande första spelet i serien om mänskligt storhetsvansinne.

1. Grand Theft Auto: V
Känns som en väldigt given etta på listan. Jag har velat besöka Los Santos i en herrans massa år igen, och att få göra det i vad som ser ut att bli det här årtiondes hittills mest intressanta spel är något jag längtar efter oerhört mycket. Rockstar har aldrig gjort mig besviken med ett GTA och jag ser inga som helst anledningar till att dem skulle göra det den här gången heller. Ska bli riktigt intressant att se hur dem löser det här med tre stycken prontagonister. 17:e september lär bli en dag jag sent kommer glömma.

HQ