Svenska
Blog
Jag tok-älskar Carmageddon: Reincarnation!

Jag tok-älskar Carmageddon: Reincarnation!

Jag köpte detta förra året när det släpptes i Early-Access form. Det var trist, det var ful-grafik och jag vart totalt besviken över spelet. Varför? För Carmageddon hör till min barndom som än idag en av världens bästa spel någonsin. Jag som 5-6 årig pojk 1998 sitter och spelar Carmageddon 1 & 2 med blod och hemska saker som är rekommenderat för 18 år, älskade spelen.

Nu hade jag inte rört det nyaste Carmageddon på 1-år för det var inte bara dom nackdelar som var allt. Det flöt inte på alls, trots att AMD 7800 grafikkort är högsta rekommenderade kravet kunde inte jag spela spelet med dåvarande 780 Ti.

Men nu idag i förrgår installerade jag det igen och vilken skillnad. Snyggare grafik (Inte det snyggaste heller inte det fulaste) proppat med mycket innehåll, skade-fysiken i spelet är superb. Och att det flyter på med allt på Max grafik i 1440p upplösning. Och det är så beroendeframkallande att jag kan sitta i timtal och märker att klockan redan är så mycket. Och bekräftade rykten om att detta ska komma till konsol, men som ett annat spel lät ju toppen och ännu bättre att vi PC spelare också får det (Gratis) på Steam vi som äger Carmageddon: Reincarnation.

Enda nackdelarna är väl först och främst poliserna i spelet som är en aning dryga dom jagar bara dig och fokuserar på dig mest och att bilfysiken inte är den bästa, dom kunde ha gjort den mer realistisk, det är ju 2016. Bättre kunde dom ha gjort den.

Annars är detta skit-roligt spel, ger 8/10 :D

HQ