Svenska
Blog

Spelar ni om era spel, ser om filmer?

Skrivet av Siegfried den 29 mars 2019 kl 22:29

Spelar ni om spel ni klarat och ser ni om filmer ni redan har sätt?

Förr, när jag gick i skola och ändå tills jag fick jobb så spelade jag om spel, på svårare svårighetsgrader, för att till exempel försöka låsa upp saker i spelen eller utmana mig själv. Men sedan jag fick jobb gör jag nästan aldrig det, senaste gången jag gjorde det var nog Anarchy Råge för att få 1000/1000 achievementspoäng, men det var plågsamt att klara ut det en 3e gång.

Nu säljer jag så gott som alla spel som jag klarat ut förutom de som har bra multiplayer eller var extremt bra singelplayer, mest för att ha det i samlingen.

Man vet ju redan allt som ska hända så där finns ingen spänning. Möjligen spelar jag en nyversion som har nya achievements, men det känns som tiden inte räcker till. Jag klarade ut Tales of Vesperia när det var nytt och har känt att det är ett spel jag vill spela om, men det har inte blivit av.

N64a, Dreamcast och GC tiden kunde man inte heller bara gå ut på nätet för att se vad man skulle göra för att låsa upp allt så då fick man prova allt.

Nu kan man kolla upp allt, och de flesta spelen idag har redan allt upplåst.
Tror att det är för att jag inte har samma tålamod längre. Kommer jag inte vidare på 20 min så kollar jag upp vad som ska göras för jag vill spela ut singelplayer så jag kan spela något annat sen.

Sen har man ju både spel på PS plus och Xbox Live guld så man hinner inte ens med 20% av spelen.

Samma sak med serier och filmer. Jag skulle aldrig slå på en film eller serie om jag var själv. Möjligen se något avsnitt av någon komediserie som går på linje tv som american dad, brickleberry vänner eller South Park men inte annars.

Hur gör ni, brukar ni spela om era spel eller se om filmer?

HQ