Svenska
Blog

Super Scribblenauts & ny blog banner

Skrivet av Tano48 den 11 december 2010 kl 17:19

Jag har aldrig varit lika hypad av ett bärbart spel som Super Scribblenauts(fast jag har å andra sidan inte så många bärbara spel). Jag hade aldrig i min vildaste fantasi trott att det skulle komma ett spel där man kunde skriva saker, med adjektiv och att det skulle komma till liv, jag hade aldrig ens tänkt den tanken innan, men det är ju helt galet(najs)!

Jag har äntligen spelet, och det är.. underbart. 5th Cell har förbättrar exakt allt från föregångaren och lagt till lite smarriga nyheter. Till exempel så sög kontrollen, kameran var urusel, fysiken var dålig, det visades ingen livsmätare, för simpel ban-byggare, ingen respons/effekt när jag tryckte på menyknappar. Men de har lyssnat på fansen och gjort det här till det spelet det borde varit från början. De har gjort allt lite mäktigare, snyggare, och jag älskar när det ingår flera steg i vissa av banorna.. Jag kanske borde skriva min första recension.. hmm, men jag vill bara säga att det är ett fantastiskt spel, som varje DS-ägare borde köpa. Konceptet är som sagt underbart. Det är full pott på hållbarheten. Jag skulle ge det 9/10.

Som ni har märkt så har jag en mäktig blog banner, med Zelda-tema, varför? Enkelt, för att Zelda är världens bästa spelserie någonsin. Jag har inte gjort den här snygga blog bannern själv, utan det har användaren D A S O N gjort, tackar!

Super Scribblenauts & ny blog banner

Det är roligast när du bygger banor och låter andra få köra dem, och framförallt när du är kreativ med adjektiv; Super flying green evil scary fast enormous scribblenautical zombie!

HQ