Svenska
Blog

Mina Top 10 mest efterlängtade 3DS-spel

Skrivet av Tano48 den 29 juli 2011 kl 01:03

Det här är listan på de spelen jag längtar efter mest på 3DS. Det är alltså inte de spelen som jag tror kommer bli bäst.

Nintendo 3DS är en fantastisk konsol med nyskapande och grymma funktioner. Men spelen är den stora anledningen till att köpa konsolen, såklart. Än har det inte kommit ut så många titlar som jag vill ha.

Jag har inte 3DS än. Så alla spel är nya för mig. Men det finns 10 spel som jag vill ha extra mycket som gör konsolen till ett givet köp. Här är min personliga lista på de 10 3DS-spel jag längtar efter mest.

10. Cave Story 3D
Jag håller fortfarande på att klara det på Wiiware, och jag måste säga att det är ett fantastiskt spel med perfekt kontroll. Och den här remaken kommer bli helt annorlunda från orginalet, utseéndemässigt. Spännande.

9. Tetris 3DS
Tetris till DS sägs vara den bästa versionen av Tetris och denna version ser självklart ut att bli den bättre, med nya modes, bättre online-stöd och de ska förbättra allt.

8. Kid Icarus: Uprising
Det här är en speciell titel, i detta shoot'em up-spel(?) ska Pit skjuta och slåss för att till slut.. okej inga spoilers. Här finns mycket action och grym grafik. Multiplayern ser finfin ut också.

7. Paper Mario
Hmm.. jag har aldrig spelat ett Paper Mario. Kan den här versionen bli den bästa? Det ser mysigt ut, iallafall.

6. Nintendogs + Cats
Varför har jag med den här titeln? Jo, I'll tell you why, först och främst så tycker jag hundvalpar och kattungar är supergulliga! Plus att jag är allergisk mot de, så jag tackar inte nej till att ha virtuella husdjur (i 3D) !

5. Super Smash Bros. 3D/WiiU
Okej, vi vet inget om spelet än, men det kommer troligen att komma om ca 5 år. Och jag kommer troligen inte köpa det på 3DS eftersom det kommer till WiiU. Men det är omöjligt att inte bli hypad av ett nytt Super Smash om man väl har kört något innan.

4. Zelda: Ocarina of Time 3D
Okej, när jag började göra denna lista så hade detta inte släppts ännu, så jag var väldigt hypad, och nu vet vi att det är bättre än orginalet. Och det här bara måste jag köpa, även fast jag klarat det första.

3. Super Mario
På trailern vi sett så ser allt brilliant ut. Super Mario Galaxy-teamet utvecklar detta spel, och musiken kommer bli lika underbar. Jag hoppas och tror att detta kommer bli det bästa 3DS-spelet. Kanske, bara kanske kan det tillochmed bli bättre än Super Mario Galaxy 2. Men har ni tänkt på en sak, denna tanuki-suit mario har, får han från en fjäder, men i SMB3 så är powerup:en en liten tanuki-suit dräkt. Om man tar fjädern blir man racoon mario. Inte tanuki.

2. Mario Kart
Världens bästa racing-serie återvänder till 3DS. I wii-versionen så var allt väldigt bra gjort, förutom balansen mellan de olika vapnena, att man straffades för att vara bra. Men nu hoppas vi att Nintendo gör allt bättre och det bästa vore om vi fick en level-editor och bättre battle-mode och fler saker.

1. Animal Crossing
Animal Crossing som etta? I Let's go to the City var det ända speciella att.. du gissa rätt: Man kan åka till staden. Men allt i staden fanns i Wild World bara att det var samlat på ett ställe. Så, egentligen var inget nytt. Serien har inte ändrats särskilt alls. Men i 3DS-versionen kommer detta ändras, jag vet inte hur jag kan vara så hypad. Om ni inte checkat in trailern , gör det! Allt verkar förbättrat, och det bästa, de verkar ha lagt till väldigt mycket! Och det var bara på en trailer, jag längtar efter nästa, för det verkar som de har mycket mycket mer att visa i detta beroendeframkallande spel.
Jag kan inte vänta tills jag och min kompis sitter på natten och spelar Animal Crossing på våra 3DS. Jag spelade det till Wii i ungefär 250 timmar om jag inte minns fel, vilket är helt sjukt mycket. Men i bärbart format så kommer jag njuta ännu mer, och jag är så säker på att det här kommer bli 10 gånger bättre än Let's go to the City. Online-delen borde de också jobba mycket på. Gaaah. Måste. Ha.

Det här placeringarna är på ett ungefär, och om jag skulle gjort listan för en månad sen skulle listan se rätt annorlunda ut.

Har ni tänkt på att de flesta titlar här, är fortfarande "Working title". Det heter bara Paper Mario, Super Mario, Mario Kart, Animal Crossing. Det vore smart om Nintendo bestämde namnen istället för att vänta någon månad innan det släpps, vore väl också smartare marknadsföring?

Mina Top 10 mest efterlängtade 3DS-spel

Super Mario på plats 3, Mario Kart på plats 2 och Animal Crossing på 1:a plats! (Ja, jag har gjort bilden själv)

HQ