Svenska
Forever Living Products - Någon som jobbar/har jobbat?

Forever Living Products - Någon som jobbar/har jobbat?

Mitt första sommarjobb är redan fixat. Trots det har jag fortsatt leta bara för att det är kul att ha ett flow och att det visar resultat. Även kul att ha mer urval av möjligheter ifall något nappar :)

Hur som helst är det inte därför jag skriver. Jag skriver för att jag i tidigt i veckan skrev ett inlägg om att få jobba extra under helgerna med något inom butiksäljare eller service. Fick svar från några stycken, varav en av de är en kvinna som jobbar på något som heter Forever Living Products. Vi bestämde träff på ett kafé där hon presenterade hela företaget och vad de säljer, och vilka valmöjligheter det finns gällande arbetstider etc. Sen när vi kom överens sa hon att jag skulle få tid att bestämma mig tills idag och att hon skulle skicka en videolänk med affärspresentation till mig. Och därav tvekar jag. Har varit vittne för dammsugarföretag förut och läst en hel del om pyramidspel och andra försäljningsmetoder utöver det. Men jag vill ju ändå ge den här människan en chans om hon nu ändå är avdelningschef för sjukhuset i min region (som det står på FB och linkedin).

Någon som jobbat eller jobbar på Forever Living? Lyckades ni tjäna något på det?

Här är för övrigt en länk till affärspresentationen: https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.nextgenerationofleaders.se%2Fsvenska&h=ATOr_j_mk58sLgeTKnSi7KlTjDUB9qYK6HaKCoWRz02gt28bN7Fy_2GIEHfQBj9cWihmX5OYDj9GdTx7VAW8p5UzQYBJqm2wXbamxf4MjCqC3X-bgrH5_HsUfvXCFG5vcsfp&s=1

HQ