Svenska
Blog
Åter i träsket

Åter i träsket

Skrivet av Tobbe_H den 31 oktober 2019 kl 15:41

Ja... då har man trillat dit. Hårt. Fy fan så mycket mer jag tycker om World of Warcraft Classic än retail. Slutade spela World of Warcraft efter Wrath of the Lich King, gjorde ett försök med två av de efterföljande expansionerna också men fastnade aldrig. Något med känslan var borta.

Kanske det med att alla klasser var så olika och så väldigt specialiserade tidigare. Det var bara vissa klasser som kunde göra vissa saker och specifika klasser var efterfrågade till instanser och raids på grund av olika färdigheter och egenskaper som de hade. Som mage så kände jag mig behövd eftersom ingen annan klass kunde göra vissa av de sakerna jag kunde göra.

Så jag tänkte att jag testar bara lite World of Warcraft Classic, inte fastnar jag. Jo tjena.

Jag har inte fastnat lika hårt som jag var fast i Vanilla (det är därifrån bilden är förresten, jag är inte ens lvl 60 med min nystartade mage ännu). Men jag känner suget. Jag känner att det är på gång. Speciellt nu sedan jag bytt till min favoritklass mage igen. Testade lite med warrior innan också, upp till lvl 28, men det med att slåss i närstrid och att tanka... Nä det är som inte min grej riktigt. Jag vill stå på avstånd, jag vill vara omtålig men kunna bränna ner fiender snabbt om jag så skulle vilja, jag vill vara kungen av AoE. Nu när jag börjat få upp min mage lite i level så känner jag suget efter att vid lvl 60 leta upp all best in slot utrustning, sedan ta mig iväg på lite raids... Ja ni ser ju vart det barkar det här. Ena stöveln ute i träsket och på väg att sjunka ned, den andra stöveln lyft och i steget att ställa ner den också i samma träsk som för 15 år sedan (hur jäkla gammal är jag egentligen?).

Så, vad är er åsikt om World of Warcraft Classic egentligen? Är ni på väg ner i träsket?

HQ