Svenska
Blog
CSI är tillbaka

CSI är tillbaka

Skrivet av Vahlstrom den 20 oktober 2021 kl 15:51

Johan som tonåring hade blivit alldeles upphetsad. Under tonåren var nämligen CSI en stor personlig favorit, speciellt Las Vegas-upplagan. New York var helt okej, nästan helt och hållet tack vare Gary Sinise, medan jag aldrig fastnade för solglasögonen i Miami. Nu är CSI: Vegas som serien heter tillbaka. Tyvärr är det bara fyra av karaktärerna från originalupplagan som är med, men Grissom är med och det är allt som betyder nåt. CSI dog (pun not intended) sakta för mig när karaktärerna en efter en plockades bort och ersattes med nya. Serien blev lidande av vad många andra långkörare lider av, nämligen att folk helt enkelt tröttnar.

Den nya säsongen handlar om att någon försöker sätta dit hela avdelningen och få tusentals fall från 00-talets serie att bli ogiltiga genom att visa att teamet fifflat med bevis. Inte bara det, någon försökte till och med mörda den gamle tuffingen Jim Brass, som var med i säsongerna 1-14. Han börjar dock bli blind, den gamle Brass.

Den här säsongen kommer bestå av tio avsnitt och det tycker jag är alldeles lagom för en återkomstsäsong. Vad jag hoppas på är att det bara blir tio avsnitt och att det sedan är slut igen. Jag har svårt att tro att jag ska kunna orka med att titta på detta i flera år framöver, speciellt när de nya karaktärerna hittills är väldigt svåra att tycka om. Hittills har två avsnitt sänts och det tredje sänds idag i USA.

HQ