Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Nytt år, nytt xbox, ny/gamla spel, kylplatta...

Nytt år, nytt xbox, ny/gamla spel, kylplatta...

Skrivet av Valkyria55 den 21 januari 2015 kl 00:13
This post is tagged as: Xbox 360, Ring of death, Kylplatta, Nytt år

2014 avslutade med ett bang, literally, nej mitt xbox skickade inte upp röksignaler, men det var nära inpå.

På under 5 år har jag haft 3 olika xbox 360 konsoler, det första, vit modell, höll i 3 år. Det andra, slim edition, höll ynka 1,5 år..
Nu fick jag köpa min tredje konsol, för att den andra envisades med att upprepa The Ring of death.
Öppnade upp boxen, och det var lödningar som bara hade gått rakt av, på flera ställen. Dessutom så hade den sot i locket (!!!)


Ja, jag spelar mycket, ja, jag kan spela hela dagar och hela nätter. Men come on, ska den inte hålla längre? Är jag så onormal som spelar så EXTREMT mycket? I dont think so!

Nej, jag har inte konsolen instängd i en tv-bänk och nej, jag har inte andra saker som står tätt inpå eller ovanpå ( har folk verkligen det?? You should know better!)
I alla fall så gick nu mitt andra xbox sönder, alla timmar, alla achievements, poäng, nedladdningar... Borta. Just gone.

Denna gången har jag gått lite mad och köpt en kylplatta (som skall användas till laptop) och satt under mitt nya, ((kära) vi är fortfarande i en "lära-känna-varandra" fas) xbox. Det fungerar utmärkt!
Om det kommer hjälpa denna konsolen att hålla längre får vi väl se, det skadar iaf inte. De lovar ju att denna nyare versionen ska vara bättre utrustad och ha fler, större fläktar än i Slim, men vi får se.

Nu känner jag mig smått töntig varje gång jag startar boxen och kylfläkten under brummar igång, men det känns gött i psyket.

Hur mycket spelar ni åt gången? Är jag så onormal?

Happy new year and may the force be with you!

HQ