Svenska

Framtida Nintendo Classic Mini konsoler

Framtida Nintendo Classic Mini konsoler

Detta skriver jag eftersom det under det senaste året har både ryktats om Nintendo 64, Gameboy och Gamecube Classic Mini konsoler.

Hur långt kommer Nintendo att gå när det kommer till Nintendo Classic Mini?

Ja det beror väl på hur bra det kommer sälja men om vi säger att det kommer fortsätta sälja lika bra som det nu gör så kan man nog gissa på att vi kommer få se fler konsoler i framtiden.
Nintendo älskar att överraska oss så det är väldigt svårt att veta vad Nintendo har tänkt sig eller hur långt de har tänkt att gå med dessa mini konsoler.

Vilka nya mini konsoler kan vi räkna med att vi får se?

Förra året så skulle jag nog ha sagt Gameboy och Nintendo 64 bara eftersom att spelen blev lite större i och med Gamecube så Nintendo skulle vara tvungen att göra om minnet med mera i konsolen mycket mer.
Sen tycker jag att Gamecube ligger på gränsen för att kallas för retro när det gäller mig. Vill ju att konsolerna ska vara minst 20 år först.
Men efter det senaste ryktet så vet jag inte, det beror väldigt mycket på hur Nintendo i så fall har tänkt.
Men skulle vi leka med tanken att Nintendo kan fortsätta sälja Nintendo Classic Mini konsoler i runt 7 till 8 år till så kanske det även hinner att komma en Wii Classic Mini och DS Classic innan Nintendo slutar med Nintendo Classic Mini konsoler.

Kan vi räkna med att det kommer fler mini konsoler med andra spel i, ungefär som den där guld versionen av Famicom Classic Mini?

Det beror också på hur Nintendo har tänkt. Men som sagt så gillar Nintendo att överraska så det finns alltid en möjlighet att Nintendo kommer göra något liknande här i väst.

Vilka av Nintendo's konsoler kommer aldrig bli mini konsoler?

Det är svårt att säga men jag själv tror varken Game & Watch, Virtual Boy eller Wii U någon gång kommer att släppas som mini konsoler.
Sen skulle jag inte heller räkna med att få se Color TV-Game som en Nintendo Classic Mini konsol, även att det skulle vara lite fränt.

HQ